KIS haircare

KIS combineert het beste kennis uit Amerika & Europa tot één complete en unieke haarverzorgingslijn. Het systeem bevat een revolutionaire formule die focust op herstel van het haar van binnenuit. KIS staat dan ook voor "Keratin Infusion System". Naast dit systeem kent nog een aantal belangrijke pluspunten. Eén van de randvoorwaarden bij de ontwikkeling van KIS was bijvoorbeeld om dieren en hun leefomgeving niet te belasten. Producten van KIS worden daarom niet op dieren getest. Daarnaast wordt de keratine die in de producten verwerkt wordt, gewonnen uit de wol van geschoren Nieuw-Zeelandse schapen. In KIS worden geen dierlijke bijproducten verwerkt en de producten zijn niet belastend voor het milieu. De verpakking is recyclebaar. 


Speciale behandelingen

5 Stappen KIS Treatment:

De ultieme treatment voor beschadigd of chemisch behandeld haar. Het haar wordt weer sterk en veerkrachtig, zonder het te verzwaren. Deze behandeling kan ook tijdens een kleurbehandeling worden toegepast om het haar in optimale conditie te houden.

Kera Bond Rescue Treatment:

KeraBond beschermt, herstelt en versterkt sterk beschadigd en breekbaar haar door middel van aminozuren in verschillende moleculaire grootte aangevuld met jojoba olie, tarweproteïne en panthenol. KeraBond van KIS is vegan, vrij van parabenen, sulfaten én formaldehyde! Het resultaat is perfect, sterk haar. Toe te passen voor bescherming tijdens ontkleuring/ blondering of als rescue treatment.

Royal KIS Softshades:

Royal KIS SoftShades is een ammoniavrij kleurproduct. Met een korte inwerktijd (circa 20 min.) creëer je een prachtige kleur en glans! Zonder ammoniak, dus geurt heerlijk. De kleur vervaagt geleidelijk en houdt tot 24 keer wassen in dezelfde kleurrichting, dus geen ongewenste kleurverandering en geen uitgroei. Ook ideaal voor de (grijs wordende) man. (Geen oplichting & geen volledige grijsdekking)