Behandelingen

Hair

Knippen, kleuren, stylen... U bent bij mij aan het juiste adres! Ik werk met de producten van Fanola & Oriflame. Fanola is een Italiaans merk voor professionele haarproducten. Ze staan vooral bekend om hun geweldige No-Yellow lijn en bieden een breed scala aan rijke kleuringen aan. Daarnaast werk ik ook met de verzorgings- & styling producten van Oriflame. 

behandelingen make-up

Make-up

U kunt bij mij terecht voor make-up advies of ik maak u als visagiste graag op voor die ene speciale gelegenheid. . Van een bruidsmake-up tot partylook en tips & tricks voor de dagelijkse make-up routine. Dit kan 1 op 1 in de salon of ik kom langs bij jou en je vriendinnen om er een gezellige avond van te maken. Ik werk met de producten van Oriflame. Van een basislijn van OnColour, The One, tot aan de rijkere producten van Giorgani Gold, Oriflame biedt voor ieder wat wils. 

Beauty 

Naast kapster  en visagiste, ben ik Brandpartner van Oriflame. Dit Zweedse bedrijf gelooft dat wanneer je er goed uitziet en je goed voelt, je het allerbeste uit jezelf kunt halen – en dat je samen met onze gepassioneerde en behulpzame wereldwijde community alles kunt bereiken wat je maar wil. Dat is de Zweedse blik op beauty. Hier sluit ik me graag bij aan! Voor meer informatie, zakelijke mogelijkheden, een beautytreatment of een gezellige party met vriend(inn)en, hoor ik graag van je! Bestellen kan ook via de webshop! 

Webshop Oriflame

Via mijn eigen webshop van Oriflame bestel je gemakkelijk jou favoriete producten.
Je ziet bovenin mijn initialen en accepteert de cookies. Dan bestel je in mijn persoonlijke shop. Wil je persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met mij op.